INGREDIENTI:

  • 5 tuorli
  • 4 albumi
  • 150 gr di zucchero
  • 100 gr di farina
  • 1 bustina di vanillina
  • marmellata o nutella

INGREDIENTS:

  • 5 yolks
  • 4 albumens
  • 150 gr of sugar
  • 100 gr of flour
  • vanillin
  • marmelade or chocolate cream

1- Sbattete i tuorli con lo zucchero. Montate a neve gli albumi e aggiungeteli al composto, mescolando dal basso verso l’alto.

1- Beat the egg yolks with sugar. Whip the egg whites and add to mixture, stirring from bottom to top.

2-Unite poi, sempre mescolando, la farina e la vanillina.

2-Then add, stirring constantly, flour and vanillin.

3- Versate quindi l’impasto su una teglia foderata con carta da forno, bagnata e strizzata. Mettete in forno a 230°C e cuocete per circa 5- 10 minuti. Poi sfornate e fate raffreddare.

3- Pour the mixture on a baking tray lined with baking paper, washed and squeezed. Bake at 230 ° C and cook for about 5 to 10 minutes. Then take off from the oven and let cool.

4- Spalmate la vostra farcitura preferita e arrotolate aiutandovi con la carta da forno. Lasciate raffreddare. Poi, aprite il foglio e tagliate a fette. Spolverizzate con lo zucchero a velo.

4-Spread your favorite stuffing and rolled up, helping with baking paper. Let cool.Then, open the paper and cut into slices. Sprinkle with icing sugar.